Bagersofus

okomaerke.pngEn spandfuld gode, økologiske råvarer

Blandes med omhu og ildsjælens fornemmelse for godt gammeldaws håndværk, tilsættes en stor portion faglig stolthed og adskillige mål originalitet.

Det er i al sin enkelhed opskriften på alle produkterne fra Bager Sofus, og jeg håber, at du vil have lige så stor fornøjelse af at spise dem, som jeg har af at lave dem.

Alenlangt fra industriel standard og stordriftsproduktion er mange af mine produkter bagt med en næsten 100 år gammel surdej, og har fået en lang hævetid, der giver smags- og duftstoffer mulighed for at udvikle sig optimalt.

Alt bagværk formes ved håndkraft, før det sættes til hævning og derefter bages. Det betyder, at både brød og kager får en lidt rustik form, der varierer afhængig af dejens – og bagerens! – ’humør’ :-).

Det betyder også, at ikke to brød, boller eller kager er helt éns, selvom de er bagt samme dag, af den samme dej og har været naboer i ovnen.

Driver du en kantine eller ønsker du at sælge økologisk brød, så har vi et stort basis sortiment, som jeg kan tilbyde Jeres virksomhed. Men jeg er en kreativ sjæl, der gerne udvikler nyt bagværk i samråd med mine kunder. Derfor kommer der til stadighed nye produkter på ’hylderne’. Har I specielle ønsker, som ikke findes i kataloget, så ring og lad os få en snak om det.

Du kan blive oprettet som kunde ved at:

Derefter sender jeg dig et login (brugernavn og adgangskode), som du kan bruge til at komme ind på produktbestillingssiden på min hjemmeside: www.bagersofus.dk